Αποστολές – Τέσσερις ημέρες στη Χαλκιδική


Αποστολές – Τέσσερις ημέρες στη Χαλκιδική

Ζω τώρα και πιστεύω ότι στο τέλος, πόσα Ρουμάνοι δεν θα θέλουν να ταξιδέψουν στην Χαλκιδική αιώνια Ελλάδα; Νομίζω ότι κάποιος εκεί πάνω με αγαπάει και είχα την ευκαιρία να πάρετε σχετικά με τη ζεστή άμμο στην Χαλκιδική. Αν δεν έχουν μέχρι σήμερα εκεί θα ήταν καλό να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί, αλλά αν έχετε ήδη ταξιδέψει εκεί και θα εμφανιστεί χώρους είναι πολύ καλά γνωστό ότι δίνουν το μυαλό του οφθαλμού από τον τροχό που ZAR, την πύλη προς την Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή.

Χαλκιδική φημίζεται ελληνικά, που αποτελείται από 3 σκέλη, το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χλμ. από την Θεσσαλονίκη, πράγμα που σημαίνει πάνω από 700 χλμ από το Βουκουρέστι. Οι τρεις κλάδους είναι επίσης κατάλληλο όνομα: Κασσάνδρα, Σιθωνία και το Άγιο Όρος ή το Άγιο Όρος. Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια Wikipedia Χαλκιδικής, επίσης Χαλκιδική ή, λιγότερο συχνά Khalkidiki είναι ένας από τους ελληνικούς νομούς, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κεντρικής Μακεδονίας. Στην αρχαιότητα, η περιοχή αυτή ήταν μέρος της Θράκης, και έφτασε για πρώτη φορά αποίκων εδώ στην Εύβοια, περίπου τον όγδοο αιώνα IH, και ένα δεύτερο κύμα της Άνδρου έφτασε στις έξι αιώνα. Η παλιά πόλη εδώ Στάγειρα ήταν η γενέτειρα του φιλόσοφου Αριστοτέλη (Αριστοτέλης).

Αλλά μέχρι Καλλιθέα πόλη ή θέρετρο όπου θα περάσετε μερικές ημέρες των διακοπών ακόμη πολύς δρόμος, ότι αν ξεκινούν ως το δρόμο από τη Λάρισα, στο tinuturile Thessaliei. Εάν μπορείτε να φανταστείτε ένα χάρτη της Ελλάδας κανείς εύκολα να συνειδητοποιήσει ότι ο τόπος ήταν να πάρετε το αυτοκίνητο ήταν κάπως η εικόνα στον καθρέφτη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος απέναντι από το σημείο εκκίνησης. Αν μπορούσα να δείτε πάνω από το Αιγαίο … Θα ξεκινήσετε το πρωί είναι ότι μόνο τον Αύγουστο, και σε στιγμές που δεν ήταν πολύ απογεωμα συνιστάται να είναι σε κίνηση, διότι δεν aglomeratiei τι γίνεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά εξαιτίας της θερμότητας αναισθητοποίηση. Όπως και εμείς στην Ελλάδα, πιστεύω ότι έχουμε την αισθητή μείωση των αποθεμάτων νερού, αλλά είναι καλό να διευκρινιστεί ότι. Η στροφή προς την ίδια ώρα σκύλα πόλεις και τα χωριά του αριθμού εν αναμονή Platamonas μερικές φορές, όταν είστε πιο κοντά στην θάλασσα, ο δρόμος και βλέπω μπλε σε όλες του τις μεγαλείο. Είναι ο τόπος στον οποίο εκφράζει τη λύπη Προσπαθώ πάντοτε, και αυτό γιατί από αυτό το μέρος όπου τη θάλασσα και το βουνό περνούν πάντοτε ανταποκρίνεται όταν βγαίνουν από το αεροδρόμιο της Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Στη συνέχεια ένα άλλο ορόσημο της σήραγγας είναι το δρόμο μου Παραλίας Κατερίνης, ενδείξεις ότι είναι διέρχεται από το συγκεκριμένο χώρο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να το μελετήσουμε του Ολύμπου, οι θεοί και οι μύθοι Ολύμπου, κάνοντας αστεία εκείνο το καλοκαίρι, λέγοντας ότι δεν μας αρέσει να τον βλέπω όπως ο Δίας και ο ίδιος θα μείνει όπως κάθε ελληνική σοβαρά, που παίρνει διακοπές του 1 στους 15 τον Αύγουστο. Η αδυναμία να αντιμετωπίσουν την Όλυμπο με τους θεούς και τον Θεό, όταν διαβάσει το βιβλίο, είτε για μια zeitatilor θυμάστε το όνομα. Αλλά διαπιστώνω με έκπληξη ότι ξέρεις τα ονόματα είναι λίγο διαφορετικά για την Ελλάδα. I επικόλληση του αυτοκινήτου παράθυρο για μερικά λεπτά και όνειρο για το τι ήταν ή τι θα μπορούσε να είναι …. Το παρακάτω είναι μια καμπύλη και ξυπνάω, ακόμα και στα όνειρα. „Έτσι παίρνετε έναν υπνάκο;” Ήμουν απόστροφο … „Αυτό είναι καλό .. Είστε σε διακοπές τώρα και πρέπει να ξεκουραστούν „. Χαμόγελο με ένα είδος κρίμα που δεν μπορέσαμε να μείνετε ξύπνιοι εξετάσουμε και έξω από το παράθυρο. Θα εγγράφονται στα προάστια της Θεσσαλονίκης, πήγαινε με ταχύτητα είναι σταθερή και καυτή ζέστη. Υπάρχει λίγο, μου φαίνεται, να χίλια στον χάρτη, είναι δικαίωμα που δεν μπορώ να αίσθηση μέτρου και πιστεύω ότι μπορώ να πετούν με την Ελλάδα.

Σε αυτή την φορά όλα ήταν δυνατόν. Ένιωσα σαν επέστρεψα σπίτι και τίποτα δεν φαίνεται παράξενο. Ήξερα ότι πρόκειται για μια χερσόνησο και ότι όλα ήταν τοποθετημένα. Στο δρόμο οι απαραίτητες εξηγήσεις, τόπους, χρόνους, οι ιστορίες … .. Πώς να χερσόνησο της Κασσάνδρας και να περάσει το λιγότερο lata τραγουδούν το έδαφος. Πινακίδες στα ρωσικά και στα αγγλικά εγώ ακόμα θυμάμαι τι εθνικότητες περνούν τις διακοπές τους εδώ. Δωμάτια παντού: μίσθωση, τη στιγμή, να κάνουμε μια πρόχειρη μετάφραση. Ελάτε σε Καλλιθέα, περνώντας κοντά Αθύτου, ίσως η πιο όμορφη παραλία που την είδα. Στην Καλλιθέα έπρεπε να πάρει για να Giorgio, ένα ωραίο μοτέλ, όπου είχα να βρει ησυχία. Θα ήθελα αυτό το χαμόγελο στον εαυτό μου έλεγαν: „Θεέ μου πολλά εκατομμύρια ανθρώπων που αναζητούν μια ζωή για να φτάσω εδώ .. και να δούμε πόσο τυχεροί μου! „Επαναλαμβάνω ότι ένιωσα σαν θα ήμουν πίσω στο σπίτι … ένα σπίτι που αφήνουν πολύ καιρό πριν και τίποτα δεν φαίνεται από κοινού.

Κάντε τσάντες και φεύγουν. Ένιωσα ένα είδος βιάζεται να εγκαταλείψει την χώρα .. και δεν μπορεί επειδή ήθελα να με πάρει μαζί σας στο παρελθόν απορριφθεί. Master μοτέλ τις ευχαριστίες μας, όπως έκανα και μια μεγάλη υπηρεσία τους Έλληνες …: υποδέχεται!

Είμαστε πίσω στην ίδια διαδρομή, θυμάται μια σύντομη ιστορία της ζωής και γίνονται όλο και πιο ήσυχο. Ήταν να εκδικηθεί ΠΑΛΙ Αγίου Παντελεήμονος St Pantelimon ή την παλαιά, ώστε μια νέα ημέρα εργασίας κατά τη δική μου άδεια. Ο δρόμος φαίνεται μικρότερη, όπως μόνον αυτός είναι συναίσθημα όταν γυρίσω σπίτι … ή ήταν ήδη το σπίτι;.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Αποστολές - greek version. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s